Nieuws

Menu ‘Goût de France’ bij La Provence in Zaltbommel

Restaurant La Provence in Zaltbommel doet mee met de internationale dag ‘Goût de France’. Op de eerste lentedag op 21 maart staat het Franse restaurant nog meer in het teken van de Franse smaak.

Chef-kok Luc van Iersel heeft hiervoor speciaal een 5-gangenmenu in elkaar gesleuteld. Het gaat om 5 Franse klassieke gerechten met vooraf champagne en tijdens het menu 3 glazen Franse wijnen.

Op het menu onder andere Salade Nicoise 2.0, zeebrasem, eendenborst met morilles, Franse kazen met notenbrood en tarte tatin. Het menu wordt aangeboden voor een all-in prijs van 75 euro.

Het menu op 21 maart is te reserveren via info@la-provence.nl onder vermelding van Menu Goût de France.

Restaurant La Provence is gevestigd in een monumentale villa uit 1860 aan de rand van de oude binnenstad van Zaltbommel. Het in 1977 gestarte restaurant staat sinds 2003 onder leiding van Luc van Iersel. La Provence is aangesloten bij Euro-Toques Nederland, de vereniging van koks die staat voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten.

Vorig artikel

Jubileummenu bij De Loohoeve in Schoonloo

Volgend artikel

Video: Interview met Thijs Meliefste

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.