Nieuws

Video: Melvin Verwaal van Bord’Eau over de ideale kaasplank

Op de kaastrolley van Bord’Eau, het tweesterrenrestaurant van Hotel De L’Europe in Amsterdam, zijn alle Nederlandse provincies vertegenwoordigd. In het tweede deel van ons interview met talentvol fromager Melvin Verwaal geeft hij onder andere tips voor het samenstellen van de ideale kaasplank.

Via deze link kun je het eerste deel van ons interview met Melvin terugkijken. Daarin vertelt hij over de Nederlandse kazen op de kaastrolley van tweesterrenrestaurant Bord’Eau.

Vorig artikel

Zeven ‘Inspirerende Dagen’ bij Château Neercanne

Volgend artikel

Winterse proeverij van acht gangen bij l’Atelier Gulpen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.