Nieuws

Mediterrane Avond bij restaurant De Nederlanden in Vreeland

Zuid-Europa in de spotlights bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Nederlanden in Vreeland. Eigenaren Caroline en Wilco Berends houden donderdag 11 oktober een Mediterrane Avond, waarbij gasten plaatsnemen aan grote tafels en genieten van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen.

Om het zomerse gevoel langer te kunnen vasthouden, kun je donderdag 11 oktober bij Caroline en Wilco Berends terecht voor een Mediterrane Avond.

Michelin
In het door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Nederlanden in Vreeland geniet je voor een all-inprijs van heerlijke gerechten geïnspireerd door de Zuid-Europese landen, inclusief bijpassende wijnen.

Zuid-Europa
De ontvangst is bruisend en met bites. Aansluitend geniet je van een mediterraan menu van vier gangen en Zuid-Europese wijnen. Met koffie of thee en friandises sluit je het diner af.

Grote tafels
De prijs per persoon bedraagt 100 euro. De avond start om 18.30 uur en je schuift bij elkaar aan grote tafels aan.

Reserveren kan via de website van De Nederlanden, door het sturen van een e-mail naar info@nederlanden.nl of door te bellen met telefoonnummer (0294) 23 23 26.

Vorig artikel

Eten, drinken en modeshow bij Cordial in Oss

Volgend artikel

Najaarsarrangement bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.