Nieuws

Max Verstappen-dessert op kaart sterrestaurant Katseveer

Fans van Max Verstappen moeten een tafel reserveren bij restaurant Katseveer in Wilhelminadorp. De met één Michelinster bekroonde chef en eigenaar Rutger van der Weel heeft een nieuw dessert op de kaart, dat is geïnspireerd op de (prestaties van de) Nederlandse F1-coureur: MAX33.

Sterchef Rutger van der Weel van restaurant Katseveer in Wilhelminadorp kondigt het op Max Verstappen geïnspireerde dessert aan op zijn Facebook-pagina.

Red Bull
Hij schrijft: ‘Nieuw dessert op de kaart, MAX33. Creatie van Red Bull, peper, framboos en citroen.’

Formule 1
De met één Michelinster bekroonde Rutger is fan van de Formule 1 en van Max Verstappen, die dit seizoen al de nodige podiumplaatsen heeft behaald en zelfs één grand prix won.

Rutger van der Weel
Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp is eigendom van Rutger en Jessica van der Weel en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Jessica over Rutger en Rutger over Jessica

Jessica en Rutger van der Weel zijn in 2016 12,5 jaar eigenaar van sterrestaurant Katseveer en Wilhelminadorp en 12 jaar getrouwd. Voor ons reden ze op te nemen in onze rubriek Chef2Chef. Onafhankelijk van elkaar beantwoorden ze voor een draaiende videocamera vragen over de ander.

Vorig artikel

Badhotel Domburg viert 150-jarig bestaan met eigen film

Volgend artikel

Leukste en lekkerste food- en reisfoto’s van Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.