Nieuws

Matthäus Passion-menu bij La Folie in Zaltbommel

Restaurant La Folie in Zaltbommel komt met een special Matthäus Passion-menu. Dat betekent culinair genieten bij La Folie en daarna het concert in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel bezoeken.

De Matthäus Passion is een van de bekendste werken van Johann Sebastian Bach. De Matthäus Passion vertelt het lijdens- en sterfverhaal van Jezus als in het Evangelie volgens Matthäus.

In de Maartenskerk in Zaltbommel vindt op 24 maart om 19.30 uur de jaarlijkse uitvoering plaats onder leiding van dirigent Aart Bergwerff.

Het leuke is dat restaurant La Folie met een leuk ‘early dinner’ aanbod komt: een drie gangenmenu inclusief koffie of thee voor 39,50 euro. Voor dit diner worden gasten om 17.00 uur in het restaurant verwacht. Lieke en Joris Kerkhofs zorgen dat de gerechten tijdig worden geserveerd zodat gasten op tijd in de kerk zijn.

Restaurant La Folie staat bekend om de lichte Franse keuken met een grote rol voor de hedendaagse kooktechnieken en producten uit de internationale en Aziatische keuken. Restaurant La Folie is gevestigd aan de Gamerschestraat 45 op nog geen 7 minuten lopen van de Sint-Maartenskerk. La Folie is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Reserveren voor het Early dinner kan uitsluitend telefonisch 0418-684626.

Vorig artikel

Alle hotelkamers De Nederlanden volledig gerenoveerd

Volgend artikel

Jubileummenu bij De Loohoeve in Schoonloo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.