Nieuws

Masterclass wijnen van Lotte Wolf bij The Grand Amsterdam

De historische Raadzaal van Sofitel Legend The Grand in Amsterdam wordt zondag 15 oktober omgetoverd tot een wijnwalhalla. Van 15.00 tot 18.00 uur laat wine director Lotte Wolf je kennismaken met haar passie. Je proeft vier witte en vier rode wijnen uit zowel de Nieuwe als de Oude Wereld.

Lotte Wolf, wine director van het Amsterdamse Sofitel Legend The Grand, houdt zondag 15 oktober een exclusieve wijnproeverij. Daarvoor wordt de historische Raadzaal van het hotel omgetoverd tot een wijnwalhalla.

Nieuwe en Oude Wereld
Tijdens de masterclass, die duurt van 15.00 tot 18.00 uur, proef je vier witte en vier rode wijnen uit zowel de Nieuwe als de Oude Wereld. Vanzelfsprekend sluit je af met een glas bubbels en een bite.

Reserveren
Een kaart kost 55 euro, exclusief 2,42 euro boekingskosten, en is te bestellen via deze link. Als je vier tickets bestelt, krijg je een korting van meer dan 7 euro.

Oesters
Iedere eerste vrijdag van de maand kun je in de foodbar van het hotel terecht voor het ‘Happy Oyster Hour’. Tussen 18.00 en 19.00 uur kun je dan onder het genot van een lekker drankje genieten van gratis oesters.

Vorig artikel

Jacob Jan Boerma aan de slag voor Parc Broekhuizen

Volgend artikel

‘Allerbeste van Aruba’ tijdens exclusief diner bij François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.