Nieuws

Martijn Struijk nieuwe maître-sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca in Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître-sommelier. Struijk werkte in het verleden onder andere voor de sterzaken Wolfslaar in Breda en De Lindehof in Nuenen.

Claudia en Jan Sobecki zijn blij met de komst van Struijk: ‘Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen presteren en onze gasten te verrassen en verwennen. Hij heeft internationale ervaring en een frisse, maar kundige blik op het vak. Daarom ziet ook het hele team, en in het bijzonder onze zwarte brigade, enorm uit naar zijn komst’.

Martijn Struijk heeft zijn opleiding genoten bij Peter Klosse aan de Academie voor Gastronomie. Daarna heeft hij ervaring opgedaan bij diverse high end restaurants in Nederland en België, waaronder Wolfslaar* Breda, The Jane** Antwerpen, ’t Zilte*** Antwerpen, De Lindehof** Nuenen en By Pascal Oosterhout.  

Martijn Struijk over zijn komst naar Tribeca: ‘Ik ga graag de uitdaging aan om verrassende wijnen te zoeken die perfect passen bij de stijl van Tribeca, om zo de gerechten nog meer tot hun recht te laten komen. Mijn signatuur zul je in de wijnkaart terugzien in de onbekendere, vernieuwende wijnen. Ik ben fan van Duitsland en Oostenrijk, van mooie bubbels, champagne of een goede crémant’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Delicatessenzaak voor André Gerrits van ‘t Amsterdammertje

Volgend artikel

Met korting naar masterclass van wijnmaker Stan Beurskens

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.