Nieuws

Marco Borsato-arrangementen bij Merlet in Schoorl

Bij Merlet in Schoorl vindt tot en met 30 oktober een expositie van Marco Borsato plaats. De fototentoonstelling bestaat uit 35 unieke portretten van ‘markante koppen’ en is een uiting van een hobby van de zanger. Om volop te kunnen genieten van deze bijzondere gebeurtenis, zijn drie arrangementen samengesteld.

Marco Borsato is een fanatieke hobbyfotograaf, zo bleek tijdens zijn deelname aan het tv-programma ‘Het perfecte plaatje’.

Martin van Bourgonje
Voor eigenaren Carla en Martin van Bourgonje van Merlet in Schoorl aanleiding de zanger te benaderen voor een expositie in hun horecabedrijf.

Met succes! Tot en met 30 oktober is in Schoorl de fototentoonstelling ‘markante koppen’ van Marco Borsato te zien.

Portretten
Unieke portretten die zijn gemaakt tijdens de Vrienden van Amstel Live in een intieme setting. Naast de foto’s zijn ook beelden te bekijken van kunstenaar Michiel Poort.

Om optimaal te kunnen genieten van de foto’s en beelden, heeft Merlet drie Marco Borsato-arrangementen samengesteld.

Hotel en restaurant
Het driedaagse arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een kamer naar keuze, een Marco Borsato-diner in grand café Bourgogne en een diner in het met één Michelinster bekroonde restaurant.

Bourgondisch
Marco Borsato Bourgondisch bestaat uit één overnachting inclusief ontbijt en een driegangenmenu in het grand café. Wie kiest voor Marco Borsato Culinair, krijgt een viergangendiner geserveerd in restaurant Merlet en verblijft een nacht (inclusief ontbijt).

Voor de exacte invulling van de arrangementen, de prijzen en de beschikbaarheid, kan contact worden opgenomen met het hotel-restaurant. Telefonisch via nummer (072) 509 36 44 of via e-mail (info@merlet.nl).

Vorig artikel

Signature dishes vader en zoon in jubileummenu La Provence

Volgend artikel

Wijn-spijsavond bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.