Nieuws

Marcel van der Kleijn verhuist restaurant Calla’s naar het strand

De met een Michelinster bekroonde Marcel van der Kleijn verplaatst de keuken van zijn restaurant Calla’s in Den Haag ook dit jaar naar het strand. In samenwerking met beachclub Culpepper heet de door Michelin bekroonde eetgelegenheid vrijdag 24 augustus eenmalig Calla’s on the Beach.

Op het strand van Scheveningen serveert Marcel van der Kleijn in Calla’s on the Beach acht kleine gerechten in de stijl van zijn Haagse sterrestaurant.

Scheveningen
Het jaarlijkse initiatief is een samenwerking met beachclub Culpepper, gelegen op één van de mooiste stukjes strand van de badplaats.

Tapisco
De prijs voor het menu van acht gangen bedraagt 65 euro per persoon. Een begeleidend wijnarrangement is beschikbaar voor 95 euro per persoon. Reserveren kan via deze link.

Marcel is inmiddels eigenaar van vier restaurants. Zijn nieuwste aanwinst is restaurant Tapisco, waar de Iberische keuken de hoofdrol speelt.

Vorig artikel

Da Vinci presenteert nieuwe maître-sommelier met arrangement

Volgend artikel

Roberto’s Restaurant van Hilton Amsterdam klaar voor jubileum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.