Nieuws

Manuela wint gesigneerd kookboek De Kromme Dissel

Manuela van der Vliet is de winnaar van het gesigneerde exemplaar van ‘Inspiratie’, het kookboek van het keukenteam van sterrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum. Volgers van ChefsFriends.nl konden afgelopen week met een mail aangeven dat ze in aanmerking wilden komen.

Het exemplaar dat Manuela van der Vliet heeft gewonnen, is voorzien van de handtekeningen van sterchef Tonny Berentsen en zijn rechterhand Sierk Buwalda.

Michelinster
De Kromme Dissel in Heelsum ontving begin december voor het 45e opeenvolgende jaar een ster van Michelin, een record!

Inspiratie
In Inspiratie vertelt de keukenbrigade van De Kromme Dissel over de geur van Friese meren, paddenstoelen zoeken in het bos en de vismarkt van Barcelona, en laat het zien wat je met inspiratie op je bod tovert.

Lunch
Het boek is te koop voor 33,50 euro. Als je het aanschaft via Visbooks.nl, krijg je er een voucher bij voor een gratis sterrenlunch van drie gangen ter waarde van 59 euro.

De Kromme Dissel is geopend voor het diner van dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur en voor de lunch van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur.

Manuela, van harte met je prijs. ChefsFriends ziet de actiefoto’s en de foto’s van de gerechten met belangstelling tegemoet.

Niet gewonnen, maar wel geïnteresseerd in een exemplaar? Je kunt het boek hier bestellen. Daarmee steun je ChefsFriends.

Vorig artikel

Wijnkennis snel en goedkoop vergroten via WijntrainingOnline.nl

Volgend artikel

Eerste videobeelden nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.