Nieuws

Maître versus souschef-menu bij Cucina del Mondo

De brigade van sterrestaurant Cucina del Mondo in Heerlen is recent uitgebreid met maître-sommelier Dominique Nafzger en souschef Joël Spitz. Jij kunt op een leuke manier kennismaken met deze aanwinsten. Het duo stelde namelijk een speciaal menu samen: het maître versus souschef-menu’.

Heb jij al kennisgemaakt met ons ijzersterke duo, zo kondigt sterchef Servais Tielman zijn aanwinsten Dominique Nafzger en Joël Spitz aan.

Servais Tielman
De maître-sommelier en souschef zijn recent gestart bij restaurant Cucina del Mondo en hebben nu samen een menu samengesteld.

Wijnarrangement
Het ‘maître versus souschef-menu’ bestaat uit vier heerlijke gangen en een verrukkelijk wijnarrangement voor 89 euro per persoon.

Michelin
Dominique heeft een verleden in sterrenrestaurants in Limburg en België, Joël is opgeleid in keukens op Michelinsterrenniveau.

Reserveren
Het menu is beschikbaar van 21 augustus tot en met 22 september. Reserveren kan via de website van Cucina del Mondo.

Vorig artikel

Walking lunch door zeven restaurants Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Wine & Dine bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.