Maître De Bloemenbeek verhuist naar Carelshaven in Delden
Een transfer binnen de Twentse topgastronomie. Debbie Küpers vertrekt na tien jaar bij het door Michelin met een ster bekroonde De Bloemenbeek in De Lutte en gaat aan de slag als maître-sommelier bij restaurant Carelshaven in Delden.
De overstap van Debbie Küpers van De Bloemenbeek in De Lutte naar Carelshaven in Delden is per 1 januari.
Hotel en restaurant
Bij het landgoedhotel & restaurant treedt ze in dienst als maître-sommelier en gaat ze in samenwerking met gastheer Erwin Lansing en maître d’hôtel Eduard Vonk de zwarte brigade naar een hoger niveau tillen.
Michelin
Bij sterrestaurant (en landgoedhotel) De Bloemenbeek was ze tien jaar in dienst en werkte ze als maître d’hôtel en maître-sommelier.
Wijnopleiding
Debbie volgde de opleiding Gastronoom-Sommelier aan de Academie voor Gastronomie en diverse wijnopleidingen, waaronder WSET 3.
Twente Culinair
Carelshaven is sinds 2014 in handen van Evelyn en Alco van Berkel. Het echtpaar liet het restaurant recent herinrichten en wil het weer een plek geven op de culinaire kaart van Nederland.
De ondernemers zijn met hun bedrijf aangesloten bij Twente Culinair en Chaîne des Rôtisseurs.