Nieuws

Macallan whiskydiner bij InterContinental Amstel Amsterdam

Liefhebbers van whisky opgelet! SVH Meesterkok Rogér Rassin en de whiskymakers van The Macallan tekenen voor een exclusief diner in het InterContinental Amstel Amsterdam. Voor 225 euro heb jij vrijdag 15 september een plek, en dat aantal is gelimiteerd, aan tafel.

Kom genieten van het meest exclusieve whiskydiner in Nederland, zo kondigt InterContinental Amstel Amsterdam het Macallan Whisky Diner aan.

Rogér Rassin
Rogér Rassin, executive chef van het hoofdstedelijke hotel en chef-kok van restaurant La Rive, en The Macallan whiskymakers maken het tot een uitzonderlijke culinaire gelegenheid.

Single malt
Tijdens deze avond wordt een viergangendiner geserveerd, dat wordt gecombineerd met de single malt whisky’s van The Macallan. Deze worden gepresenteerd door brand ambassador Sietse Offringa.

Reserveren
Voor het diner is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar restaurant.reservations@ihg.com. De kosten bedragen 225 euro per persoon. Meer informatie via deze link.

Vorig artikel

‘Bike Break’ bij hotel Hilton The Hague in Den Haag

Volgend artikel

l’Europe werkt aan opvolger vertrekkende Van Oostenbrugge

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.