Nieuws

‘Wie maakt me los week’ bij restaurant Dorset in Borne

Bij het met een Bib Gourmand bekroonde Dorset in Borne kun je komende week genieten van een verrassingsmenu van drie gangen voor 55 euro all-in. Tot en met zaterdag 29 juli is in het Twentse restaurant de ‘Wie maakt me los week’. Aansluitend gaan de deuren dicht vanwege de zomersluiting.

Het is zomer en ook bij Dorset in Borne gaan ze er even tussenuit. Eigenaar Willem Dankers sluit de deuren van zijn eetgelegenheid van 30 juli tot en met 22 augustus.

Kliekjes uit de koelkast
Om de ‘kliekjes’ uit de koelkast op te maken, is in de week van vrijdag 21 tot en met zaterdag 29 juli de ‘Wie maakt me los week’. Jij als gast kunt dan genieten van mooie menu’s tegen aangename prijzen.

Verrassingsmenu
Willem serveert een verrassingsmenu van drie gangen voor een prijs van 55 euro all-in. Daarbij zijn twee consumpties en koffie met heerlijke snoeperijen ter afsluiting inbegrepen.

Reserveren
‘Zin in gastronomische geneugten in vakantiesfeer en met het oog op je vakantiebudget, zoals Willem het zelf omschrijft, stuur dan een e-mail naar rosalie@dorset.nl onder vermelding van ‘Wie maakt me los’.

Restaurant Dorset is in het bezit van een Bib Gourmand en aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Cooqing: waarom jij moet koken in jouw favoriete restaurant

Volgend artikel

Kip van ’t spit tijdens nachtdiner Rijks Restaurant Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.