Vakantie in eigen land

Maak een roadtrip en ontdek Nederland in de mooiste hotels

Maak een zevendaagse roadtrip, ontdek Nederland en laat je verrassen door de veelzijdigheid van zes verschillende hotels. Locaties die allemaal bijzonder en zelfstandig zijn, en liggen op schitterende natuurrijke locaties. Kies voor Klassiek Chique of ga voor Modern Design.

Zes zelfstandige hotels die garant staan voor kwaliteit, service, gastvrijheid en culinair genieten. Met dit arrangement van zeven dagen ontdek je er drie en garanderen wij jou rust, ruimte, een sfeervolle omgeving en tal van faciliteiten.

Twee routes en thema’s
Vanwege de unieke ligging van alle hotels ben je bovendien verzekerd van een heerlijke en ontspannen vakantie in eigen land.

Je kunt kiezen uit twee routes en thema’s. Houd je van een indrukwekkende en elegante omgeving en kastelen en landhuizen met allure, kies dan voor het Klassiek Chique-arrangement.

Landgoed Duin & Kruidberg
Je verblijft bij De Ruwenberg vlakbij ’s-Hertogenbosch (NB), Figi in Zeist (UT) en Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord.

Kapellerput
Ga je meer voor eigentijds en hip, en word je enthousiast van hotels met een eigen stijl? Dan ben je aan het juiste adres bij de drie hotels van de Modern Design-route: blooming in Bergen (NH), Kapellerput in Heeze (NB) en Mooirivier in Dalfsen (OV).

Na de keuze van het thema kun je zelf de route bepalen. De reservering van het arrangement Ontdek Nederland wordt geplaatst bij het hotel waar je wilt starten.

Vorig artikel

Op en top Nederlands: mosselen uit de Oosterschelde

Volgend artikel

Ontdek de Achterhoek met dit fijne wandelarrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.