Nieuws

Lunchmenu voor 25 euro bij 25-jarig Da Vinci in Maasbracht

Da Vinci in Maasbracht bestaat 25 jaar en viert dat tot en met september met diverse activiteiten. Wat te denken van een lunchmenu voor 25 euro, in de maanden oktober, november, januari en februari. Op de website van het restaurant kun je zien op welke dagen je (nog) terechtkunt.

Een jubileummenu voor de feestprijs van 25 euro bij restaurant Da Vinci in Maasbracht. Sterchef Margo Reuten en Petro Kools waren in september 25 jaar eigenaar en vieren dat jubileum tot en met september volgend jaar met tal van activiteiten.

Margo Reuten
Het speciale lunchmenu is beschikbaar in oktober, november, januari en februari. Uitsluitend op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag.

Alliance Gastronomique
Ga snel naar de website van het bij Alliance Gastronomique aangesloten restaurant om te kijken op welke dagen je nog terechtkunt. Het arrangement bestaat uit amuses en een voor- en hoofdgerecht. Eventuele dranken zijn exclusief.

Liever iets uitgebreider tafelen? Dat kan met het Da Vinci lunchmenu. Amuses, een voorgerecht, een hoofdgerecht en koffieservies met zoete lekkernijen voor een prijs van 55 euro. Ook dit bedrag is exclusief dranken.

Vorig artikel

Raoul Meuwese nieuwe chef sterrestaurant Bridges Amsterdam

Volgend artikel

Wildmenu Martin Ruisaard bij restaurant De Fuik in Aalst

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.