Nieuws

Lunchen met winnaars Pulitzerprijs bij hotel Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam houdt in 2019 een aantal intieme bijeenkomsten met Pulitzerprijs winnende schrijvers. De sessies worden georganiseerd ter ere van de rijke historie van het hotel en de associatie met de beroemde prijs. De aftrap is zaterdag 23 februari met Tyehimba Jess.

De bijeenkomsten met Pulitzerprijs winnende schrijvers zijn onderdeel van de Lunch & Literature Series van Pulitzer Amsterdam.

Beroemde prijs
Aanleiding voor de sessies zijn de rijke historie van het hotel en de associatie met de beroemde prijs.

Oprichter
Daarnaast is de serie ook bedoeld om het leven te vieren van de oprichter van het hotel, die de kleinzoon was van krantenuitger en Pulitzerprijs-oprichter Joseph Pulitzer.

De eerste bijeenkomst is zaterdag 23 februari met auteur en dichter Tyehimba Jess, die in 2017 de Pulitzerprijs voor poëzie won met zijn boek Olio.

Lunch
Als gast kun je niet alleen brandende vragen stellen aan de schrijver, maar geniet je ook van een glas cava, een driegangenlunch en een glas wijn, water of koffie.

Tickets kosten 49 euro per persoon en zijn te bestellen via de website van hotel Pulitzer Amsterdam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Michiel Deenik opent restaurant The Traveller in Amsterdam

Volgend artikel

Dennis Willems opent restaurant Morille in Koudekerke

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.