Nieuws

Lunch of diner van Soenil Bahadoer in decor Vincent van Gogh

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen biedt jou de mogelijkheid om te genieten van een lunch of diner in het decor van Vincent van Gogh. Vlakbij het restaurant ligt het Van Goghkerkje en de tweesterrenchef heeft toestemming om op deze bijzondere locatie gerechten te serveren.

‘Op 100 meter van ons restaurant ligt het Van Goghkerkje, ooit een favoriet schilderobject van Vincent van Gogh’, aldus tweesterrenchef Soenil Bahadoer over de mogelijkheid om daar te genieten van een lunch of diner.

‘Het pandje is idyllisch en romantisch, en de ligging in het verstilde parkje bijzonder. Binnen waan jij je in een 200 jaar oud decor, besloten, knus.’

De Lindehof
Eigenlijk de perfecte ambiance voor een schitterend(e) lunch of diner. En dat kan, omdat De Lindehof sinds kort toestemming heeft om op deze locatie gerechten te serveren.

Van Goghkerkje
In het kerkje is ruimte voor maximaal tien personen. De prijs per couvert is vanaf 300 euro. Voor informatie en de mogelijkheden kun je bellen met telefoonnummer (040) 283 73 36 of een e-mail sturen naar info@restaurant-delindehof.nl.

Vorig artikel

Proeverij met zestig wijnen bij Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee

Volgend artikel

Wildmiddag bij restaurant jubilerende Meesterkok René Brienen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.