Nieuws

Lunch met Italiaanse Barolo-wijnen bij Latour in Noordwijk

Italiaanse topwijnen in de schijnwerpers tijdens ‘La domenica perfetta’ bij grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Zondagmiddag 18 november serveert sterchef Marcel van Lier in restaurant Latour een vijfgangenlunch en zorgt maître Stan Kerckhoffs voor bijpassende wijnen van Barolo-meester Marco Parusso uit Piemonte.

Dromen over ‘la domenica perfetta’: de perfecte zondagmiddag begint 18 november om 12.00 uur als je grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk binnenstapt voor een uitgebreide proeverij met Italiaanse topwijnen.

Huis ter Duin
De wijnen komen van Barolo-meester Marco Parusso uit Piemonte en worden geserveerd in samenwerking met Anfors-Imperial.

Marcel van Lier
Na de proeverij serveert Marcel van Lier in sterrestaurant Latour een Italiaanse vijfgangenlunch. De begeleidende wijnen komen van maître Stan Kerckhoffs.

Tijdens de afsluitende koffie heb je de gelegenheid de geproefde wijnen aan te schaffen. Met de naderende feestdagen wellicht geen slecht idee.

Voor verdere informatie en het reserveren van een plek (99,50 euro) kun je terecht op de website van Anfors-Imperial. Dit bedrag is all-in.

Vorig artikel

Aruba Dinner bij FG Restaurant in Rotterdam

Volgend artikel

Win een exemplaar van MOONCAKE – Het bakboek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.