Nieuws

Lunch in Yamazato Restaurant in Amsterdam

Yamazato Restaurant* in Amsterdam opent van 18 februari tot en met 1 maart naast diner ook dagelijks haar deuren voor lunch. In Yamazato Restaurant wordt de verfijnde, authentieke kaiseki ryori cuisine geserveerd, de traditionele Japanse keuken.

De elegante Japanse serveersters in kimono en het uitzicht op de Japanse tuin geven gasten het gevoel dat ze daadwerkelijk in Japan zijn.

Naast het a la carte menu biedt Yamazato Restaurant ook de mogelijkheid om te kiezen voor het seizoensmenu of de shokado bento box. De bento box is een typisch Japanese lunchvariant waar het eten is opgedeeld in meerdere compartimenten en/of lagen om bepaalde smaken van de voedselwaren te scheiden.

Het restaurant is tijdens bovenstaande periode geopend van 12.00 tot 14.00 uur voor lunch. Yamazato Restaurant maakt onderdeel uit van het Okura Hotel in Amsterdam.

Reserveren voor een lunch kan via de website van Yamazato.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Brasserie Carstens: Maik Kuijpers brengt boerderij naar hartje Amsterdam

Volgend artikel

Kennismaken met Ryanne bij De Herberg van Smallingerland

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.