Nieuws

Lucas Rive gastkok bij Hofstede Meerzigt in Zoetermeer

Restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer timmert flink aan de weg met het uitnodigen van gastchefs. Op maandag 10 september is het de beurt aan de befaamde Lucas Rive, die samen met huischef Alain Adriaanse een waanzinnig menu gaan koken.

En jij kunt daarbij zijn. Want zeg nou eerlijk, wie wil de bijzondere Rive-Adriaanse-combinatie nou niet proeven?

Het geheel valt onder de noemer ‘Starring Concept’, een idee van Hofstede Meerzigt waarbij sterrenchefs uit binnen- en buitenland naar Zoetermeer komen om er samen met Adriaanse te koken.

Lucas Rive wordt gezien als een van de grootste Nederlandse koks van de afgelopen 3 decennia. Jarenlang was hij de culinaire roerganger van het tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen. Inmiddels runt hij zijn eigen restaurant in Hoorn en is door Michelin bekroond met een ster.

5-gangendiner
Op maandag 10 september staat een 5-gangendiner op het programma. De ontvangst is tussen 18.30 en 19.00 uur. Het gaat om een volledig verzorgde culinaire avond voor een all-in prijs van 135 euro. Dus inclusief wijn en dranken.

Wie het nog specialer wil maken, kan reserveren voor de Chef’s Table om zo de topkoks heerlijk op de vingers te kunnen kijken en zelfs de geheimen van de gerechten te kunnen ontrafelen. Het gaat om een exclusieve tafel van vier personen voor 270 euro per personen all-in.

Bel 079-3515902
Reserveren voor deze speciale avond met Lucas Rive als gastkok, kan door te bellen met 079-3515902.

Restaurant Hofstede Meerzigt ligt aan de Zonnenberg 10 in het westelijke deel van Zoetermeer, dichtbij de groene long Westerpark. Het restaurant behoort tot de betere eetgelegenheden van Zoetermeer en directe omgeving.

Vorig artikel

Blueness van Sergio Herman in Strandhotel Cadzand open

Volgend artikel

Metamorfose voor Bib Gourmand-restaurant ElVi in Utrecht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.