Nieuws

Loungy Monday in Ibiza-stijl bij Texels sterrestaurant Bij Jef

Ben je deze zomer op Texel of in de buurt van het Waddeneiland en in voor een avond ‘Ibiza-stijl’, dan kun je op maandag terecht bij sterrestaurant Bij Jef in Den Hoorn. Tot en met 24 augustus kun je voor 50 euro deelnemen aan Loungy Monday. Ook als je van verder komt.

Drie jaar geleden bedachten eigenaren Jef Schuur en Nadine Mögling het concept. ‘In de zomer zijn we zeven dagen per week geopend en we wilden iets anders of bijzonders doen’, zo laat Jef weten aan ChefsFriends.

Ontspannen en informeel
‘Eén menu, een ontspannen en informele setting en eten met het bord op schoot’, zo vat de met één Michelinster bekroonde chef-kok het idee samen.

Er is een belangrijke rol weggelegd voor de muziek. ‘Daarom is er ook een dj, en we hebben speciale tafels laten maken en barkrukken.’

Cocktails en muziek
De sfeer bij Bij Jef is volgens de sterchef ‘echt anders’ dan normaal gesproken het geval is in het restaurant.

‘Het is een beetje Ibiza-style, de muziek staat ook harder, en gasten worden ontvangen met een cocktail.’

Vijfgangenmenu
Loungy Monday start om 17.00 uur en vindt wekelijks plaats tot en met 24 augustus. Gasten betalen 50 euro per persoon en krijgen daarvoor naast de cocktail ook een vijfgangenmenu, dat desgewenst is uit te breiden naar acht gangen.

Per avond is plaats voor ongeveer honderd mensen. Reserveren wordt sterk aangeraden.

Ben je er geweest, ChefsFriends is benieuwd naar hoe het was. Laat het ons weten in een reactie onder het bericht.

Vorig artikel

Bloeiende cruisebranche en 100e aankomst MS Rotterdam

Volgend artikel

Vakblad Misset Horeca presenteert lijst met beste terrassen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.