Nieuws

Lounge BBQ-avond bij Hotel-Restaurant Valuas in Venlo

Een relaxte culinaire barbecue aan de oevers van de Maas. Wie wil dat nou niet? Op dus naar Hotel-Restaurant Valuas in Venlo voor de Lounge BBQ-avond op zaterdag 30 juni.

Drie barbecuechefs zijn in de weer op het terras van het toprestaurant. Er is een gin-tonic bar van Loopuyt. Er zijn mooie wijnen en er is een dj met zomerse platen.

Dat is de Lounge BBQ-avond in een notendop. De avond wordt aangeboden voor een all-in prijs van 100 euro per persoon. Reserveren kan door te bellen met 077-3541141.

Eigenaar Eric Swaghoven kennende, haalt hij alles uit de kast om het de gasten naar hun zin te maken. Ook het weer lijkt mee te werken met temperaturen die overdag tussen de 25 en 30 graden Celsius zijn.

Dat wordt dus genieten langs de Venlose oevers van de Maas. En wie wil blijven slapen na een gezellige bbq-avond kan een kamer boeken in het hotel.

Hotel-Restaurant Valuas heeft sinds 2005 een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. Chef-kok en eigenaar Eric Swaghoven kookt er modern Frans met internationale accenten. Het viersterrenhotel beschikt over 17 eigentijdse en ruime kamers.

Vorig artikel

Oosterschelde Kreeftenweek bij De Kleine Toren in Baarland

Volgend artikel

Vakprijs voor sommelier Noël Vanwittenbergh van Ciel Bleu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.