Nieuws

De Loohoeve start met maandelijkse zondagslunch

Wie op zondagmiddag relaxt wil lunchen in Drenthe, kan maandelijks genieten van een ‘lazy sunday lunch’ bij De Loohoeve in Schoonloo. Een keer per maand staat er een relaxte zondagslunch op het programma.

Omdat de vraag naar lunchen op zondag steeds vaker kwam, hebben de eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer besloten om een keer per maand een zogeheten lazy sunday lunch te houden. Te beginnen op zondag 14 januari om 12.00 uur, gevolgd door 25 februari, 25 maart, 29 april, 13 mei en 10 juni.

Op deze zondagen kun je relaxt lunchen en genieten van een 3-gangen lunchmenu inclusief mineraalwater en koffie of thee met friandises voor 55 euro per persoon. Het menu is naar wens uit te breiden met een tussengerecht en een brede selectie van de kaaswagen.

Schoonloo
Restaurant De Loohoeve is gevestigd aan de Hoofdstraat 20 in het centrum van het paar honderd inwoners tellende dorp Schoonloo, in het hart van Drenthe. Vanuit Utrecht is het ruim binnen de twee uur reistijd te bereiken.

De Loohoeve beschikt naast een restaurant over 14 hotelkamers en is daarmee uitermate geschikt om na een diner te overnachten. Het ontbijt bestaat onder andere uit diverse Drentse specialiteiten. De Loohoeve is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Restaurant 6&24 in Den Haag van voormalig De Librije-duo open

Volgend artikel

Zo zien gerechten bij onze driesterrenzaken eruit

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.