Nieuws

De Lindehof in Nuenen krijgt een nieuw interieur

Wie nog van het huidige, stijlvolle interieur van De Lindehof in Nuenen wil genieten, kan tot begin februari terecht. Daarna gaat het restaurant een paar weken dicht voor een grootste verbouwing.

Het interieur krijgt een warme uitstraling, laat eigenaar Soenil Bahadoer van het tweesterrenrestaurant weten.

In het restaurant komt een nieuwe vloer, nieuw meubilair en akoestische wanden. Om dit allemaal te kunnen realiseren, is het restaurant van 5 tot en met 22 februari gesloten. Vanaf vrijdag 23 februari is het vernieuwde De Lindehof weer open. Maar tot 5 februari is het restaurant volgens de vaste tijden open voor lunch en diner.

Restaurant De Lindehof is gevestigd in de Beekstraat 1 in het centrum van Nuenen, het Brabantse dorp waar de fameuze schilder Vincent van Gogh van 1883 tot 1885 woonde. Restauranteigenaar Soenil Bahadoer kookte De Lindehof naar twee Michelinsterren met een geheel eigen stijl waarin ruimte is voor de Franse, Surinaamse en Hindoestaanse keuken.

Vorig artikel

Knallend het jaar uit bij restaurant Quarz in Muiderberg

Volgend artikel

Café Americain wil met Peter Gast weer Amsterdamse huiskamer zijn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.