Nieuws

l’Europe werkt aan opvolger vertrekkende Van Oostenbrugge

Hotel de l’Europe in Amsterdam is gesprekken gestart met kandidaten om de vertrekkende chef-kok Richard van Oostenbrugge op te volgen bij restaurant Bord’Eau. Dat heeft een woordvoerder van het vijfsterrenhotel zojuist bevestigd aan ChefsFriends.nl.

Eerder vandaag liet Van Oostenbrugge weten dat hij na 7 jaar het hotel gaat verlaten voor een eigen, nader te benoemen, avontuur. Hotel de l’Europe laat weten dat Van Oostenbrugge 31 december vertrekt.

‘Natuurlijk is het een verlies voor ons, maar we zijn al in gesprek met meerdere kandidaten om Richard op te volgen. Uitgangspunt is dat de kernwaarden van Bord’Eau blijven behouden; topkwaliteit en topservice’, aldus een woordvoerder.

Van Oostenbrugge begon in 2010 bij Bord’eau en kookte in korte tijd twee Michelinsterren bij elkaar. Hij wordt gezien als een van de grootste kooktalenten van Nederland en werd veelvuldig getipt als kandidaat voor een derde ster.

Restaurant Bord’Eau is het toprestaurant van Hotel de l’Europe. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht op de gracht en de stad. Zowel het hotel als het restaurant behoren tot het beste wat Amsterdam te bieden heeft op hospitality en gastronomie.

Vorig artikel

Macallan whiskydiner bij InterContinental Amstel Amsterdam

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Zeeland van Laurent Smallegange

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.