Nieuws

Lenteweken met aantrekkelijke menu’s bij De Bokkedoorns

Restaurant De Bokkedoorns in Overveen biedt gasten iets speciaals aan. Tot en met 20 juni zijn het lenteweken in het restaurant met fraaie en aantrekkelijke menu’s.

Een 3-gangenlunchmenu wordt aangeboden voor 55 euro en een 5-gangendiner voor 80 euro. De lenteweken vinden plaats tot en met 20 juni.

Het is onder andere een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe chef-kok, Roy Eijkelkamp. Die heeft onlangs het culinaire stokje overgenomen van Menno Post.

Wie gebruik wil maken van de actie kan bij het reserveren vermelden dat het om de lenteweken gaat. Reserveren kan via www.bokkedoorns.nl/reserveren of per mail via info@bokkedoorns.nl.

Restaurant De Bokkedoorns is gevestigd in het duingebied tussen Haarlem en Bloemendaal aan Zee. Het restaurant heeft een langdurige, goede reputatie in culinair Nederland en bij restaurantgids Michelin. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

 

 

Vorig artikel

Restaurant Zheng opent binnenkort zijn deuren

Volgend artikel

Met Rons Rondje langs restaurants Ron Blaauw

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.