Nieuws

Lentemenu bij Villa La Ruche in Voorburg

Villa La Ruche in Voorburg komt met een aantrekkelijk lentemenu. Het bestaat uit 6 mooie voorjaarsgerechten voor slechts 49,50 euro.

De lente is begonnen en dat laten we zien op het bord, meldt eigenaar Marko Karelse in de nieuwsbrief van Villa La Ruche. Hij heeft 6 heerlijke voorjaarsgerechten samengesteld die in het menu worden aangeboden.

Het lentemenu wordt aangeboden voor 49,50 euro, net 8 euro per gerecht. Het lentemenu wordt aangeboden tot 5 juni 2018 en is niet te gebruiken in combinatie met andere acties of te voldoen met cadeaubonnen of cheques.

Restaurant Villa La Ruche staat onder leiding van patron-cuisinier Marko Karelse en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland. Het restaurant staat bekend om herkenbare smaken die op originele wijze worden gepresenteerd.

Het restaurant is voor diner van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18.00 uur. Vaste lunchdag is vrijdag vanaf 12.00 uur en van dinsdag tot en met donderdag op aanvraag.

Reserveren voor het lentemenu kan door een mail te sturen naar restaurant@villalaruche.nl onder vermelding van ‘lentemenu’, of door te bellen naar 070-3860110.

Vorig artikel

Koningsmenu bij Brasserie DenK tijdens Koningsdag

Volgend artikel

Lente vraagt om kaas uit Zevenaar en de Provence

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.