Nieuws

Lekker weg in eigen land met arrangement De Nederlanden

Je kunt nu reserveren voor het Dineren & Logeren-arrangement van De Nederlanden in Vreeland. Lekker weg in eigen land, zoals Caroline en Wilco Berends het aankondigen. Daar zijn wij het uiteraard volledig mee eens. Zeker in de maand februari, als dit thema centraal staat.

Het Dineren & Logeren-arrangement van De Nederlanden in Vreeland is te boeken voor 175 euro per persoon.

Wilco Berends
Je overnacht in een standaard kamer. ’s Avonds geniet je van een achtgangen menu du chef van de met één Michelinster bekroonde patron-cuisinier Wilco Berends en de volgende ochtend is er een uitgebreid ontbijt.

Arrangement
Verder heb je de beschikking over gratis wifi, een badjas en slippers, fruit en water op de kamer en vrij parkeren.

Les Patrons Cuisiniers
De Nederlanden is gelegen in Vreeland aan de Vecht, tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum, en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Reserveren
Reserveren voor dit lekker weg in eigen land-arrangement kan via de website van het restaurant en hotel.

Video De Nederlanden

Hotel restaurant De Nederlanden in Vreeland is vorig jaar volledig vernieuwd. ChefsFriends mocht de eerste bewegende beelden schieten, inclusief interviews met Caroline en Wilco Berends.

Vorig artikel

Entertainment aan tafel - en smaak - bij ’t Kalkoentje in Rhenen

Volgend artikel

Mondriaan-menu bij Restaurant Pearl van Hilton The Hague

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.