Nieuws

Lazy Sunday Zomerlunches bij De Leuf in Ubachsberg

Het met een Michelinster bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg opent de deuren komende zomer vier keer op zondag. Als gast kun je dan genieten van de zogeheten Lazy Sunday Zomerlunches. De data zijn 4 en 11 juli, en 15 en 29 augustus.

Bij wijze van uitzondering kun je op deze vier zondagen genieten van een uitgebreide zondagslunch in de eetgelegenheid van de familie Van de Bunt. De aankomst is tussen 12.30 uur en 13.30 uur. De deuren van het restaurant sluiten om 18.00 uur.

Lees ook:
Foto’s vernieuwd restaurant De Leuf in Ubachsberg
Restaurant De Leuf in Ubachsberg viert 30-jarig bestaan

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s eerste Spaanse Melia-hotel in Amsterdam

Volgend artikel

Elektrische deelauto’s voor Golden Tulip Central in ’s-Hertogenbosch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.