Nieuws

Langs zes toprestaurants tijdens Culinaire Armada aan de Vliet

De Culinaire Armada aan de Vliet beleeft zaterdag 15 september de vierde editie. De restaurants Niven, Savarin, Villa la Ruche, Central Park, brasserie De Koepel en Bij Erik slaan de handen ineen en serveren gezamenlijk een zesgangendiner aan gasten die de eetgelegenheden over het water bezoeken.

De Culinaire Armada aan de Vliet is onderdeel van de Vlietdagen, die op zaterdag 15 en zondag 16 september voor de dertiende keer plaatsvinden.

Leidschendam, Voorburg en Rijswijk
Dit evenement is een initiatief van zes restaurants in Leidschendam, Voorburg en Rijswijk: Niven, Savarin, Villa la Ruche, Central Park, brasserie De Koepel en Bij Erik.

Met hun gezamenlijke zesgangendiner willen zij een culinaire brug slaan tussen de plaatsen waarin hun restaurants zijn gevestigd.

Varen
De chefs plaatsen speciaal voor dit evenement een mobiele keuken bij een brug langs de route die wordt gevaren door de gasten. Die kunnen dit doen met hun eigen vaartuig of een plek reserveren in een rondvaartboot.

Rondvaartboot
Wie deelneemt met een eigen boot, betaalt 49,50 euro per persoon. Voor een plek in de rondvaartboot bedragen de extra kosten 20 euro (totaalprijs 69,50 euro).

Fiets
Liever niet het water op? Geen punt. De route kan ook worden afgelegd met de fiets. In dat geval is een toegangskaart aan te schaffen voor 49,50 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants, de receptie van hotel Savarin in Rijswijk en via de website van de Culinaire Armada.

Vorig artikel

In augustus voordelig overnachten bij Landgoed Duin & Kruidberg

Volgend artikel

Restaurant van Jan Smink in Wolvega opent 21 september

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.