Nieuws

Landgoedhotels presenteren ‘beetje Twents en lekker Fries’

Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en Landgoed De Wilmersberg in De Lutte introduceren het Friesland-Twente Arrangement. Je verblijft twee nachten in beide hotels, inclusief ontbijt en diner. In Friesland doe je dat laatste bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma.

Twee bijzondere landelijk gelegen hotels hebben zoveel overeenkomsten en slaan daarom de handen ineen, zo kondigen Landgoed Lauswolt en Landgoed De Wilmersberg hun gezamenlijke arrangement aan.

‘Beide zijn gelegen op een prachtig landgoed, hebben een rijke historie, bieden unieke gastvrijheid, hebben lommerrijke terrassen en organiseren beide een prachtig zomerconcert’, zo klinken de overeenkomsten.

Friesland-Twente Arrangement
Toch zijn er volgens de hotels ook verschillen: de één een beetje Twents en de andere lekker Fries. Vandaar het idee voor het Friesland-Twente Arrangement.

Je verblijft twee nachten in een vernieuwde tuinkamer op Landgoed De Wilmersberg en twee nachten in een comfortabele of luxe kamer op Landgoed Lauswolt. Ontbijt en diner zijn inbegrepen, evenals gebruik van de wellnessfaciliteiten en onbeperkt koffie en thee op de kamer.

De kosten voor het arrangement bedragen 651,50 euro per persoon op basis van beschikbaarheid en verblijf op een tweepersoonskamer. Geldig tot en met 21 december dit jaar.

Lees ook:
Robert Buurma rechterhand Arjan Bisschop bij Landgoed Lauswolt
Fryslân Boppe bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag
Landgoed Lauswolt weer in Friese handen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: het belang van regionale cuisine

Volgend artikel

Zondagse lunch Tribeca: genieten tot ‘laatste borden en glazen leeg zijn’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.