Nieuws

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte viert 25-jarig bestaan

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte bestaat 25 jaar en viert dat met een bijzonder arrangement. Het Zilveren Jubileum is een verblijf van twee dagen in een Royale landgoedkamer inclusief driegangendiner en landelijk ontbijt met Twentse streekproducten voor een vanaf-prijs van 95 euro. Geldig tot en met 27 maart.

Op 1 oktober 1992 opende Landgoed De Wilmersberg en dat is in 2017 exact 25 jaar geleden. Daarvoor heette de locatie in De Lutte, die in 1923 werd gebouwd, ’t Nije Huss.

Jubileum
Als gast kun je dit zilveren jubileum meevieren. Voorwaarde is dat je verblijft in de periode tussen nu en 27 maart, met uitzondering van de periode 24 december-2 januari.

Twente
Wie reserveert, overnacht in een Royale landgoedkamer. ’s Avonds krijg je een driegangendiner geserveerd en in de ochtend geniet je van een landelijk ontbijt met Twentse streekproducten. Koffie en thee op de kamer is onbeperkt en je mag gratis gebruikmaken van de wellnessboutique.

Voor het arrangement geldt een vanaf-prijs van 95 euro. Voor meer informatie, prijzen en voorwaarden kun je terecht op de website van Landgoed De Wilmersberg.

Vorig artikel

Wim Severein opent restaurant The Millèn in Marriott Rotterdam

Volgend artikel

Zes Michelinsterren in een weekeinde met arrangement De Librije

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.