Nieuws

Landgoed Lauswolt weer in Friese handen

Bilderberg doet Landgoed Lauswolt van de hand. Het fameuze hotel komt weer in Friese handen. De overname staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar en heeft geen gevolgen voor de gasten.

Gasten blijven genieten van de rust, ruimte en kwaliteit van dit prachtige bedrijf. Marc van Gulick blijft aan als directeur.

Bilderberg
Vandaag maakte Bilderberg bekend dat het voornemens is om Landgoed Lauswolt te verkopen aan Landgoed Oranjewoud Participaties bv, een dochteronderneming van Stichting FB Oranjewoud.

De overname past in de strategie van Stichting FB Oranjewoud om het sociaal, economisch en cultureel klimaat in Noord-Nederland te bevorderen.

Marc van Gulick
Marc van Gulick laat weten blij te zijn met de overname. ‘Ik ben er trots op dat we met een team van bijna honderd mensen voor Lauswolt mogen werken en met heel veel passie, bezieling en beleving ook in de toekomst iedere dag opnieuw onze gasten verwennen. De cirkel is rond: 64 jaar geleden is Landgoed Lauswolt als Fries hotel begonnen, en nu komen we weer in Friese handen. Dat voelt heel goed’.

Vorig artikel

Nieuwe sommeliers voor Cordial en Tribeca

Volgend artikel

De Librije weer in internationale ranglijst

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.