Nieuws

La Provence Zaltbommel krijgt prijs voor jaarlijkse Poldermenu

La Provence in Zaltbommel is door Euro-Toques Nederland bekroond met de Keltum restaurantprijs 2018. De eetgelegenheid van Luc van Iersel, bekend van onder andere het jaarlijkse Poldermenu, presteert het best als het gaat om de uitstraling van het lidmaatschap van de vereniging en het culinaire niveau.

De winnaar van de Keltum restaurantprijs voldoet het best aan de geldende selectiecriteria: zichtbaarheid en uitstraling van het logo en de doelstellingen van Euro-Toques (Nederland) en het culinaire niveau.

Dit jaar koos een vakkundige jury voor La Provence in Zaltbommel. ‘Een restaurant dat als geen ander heeft bewezen dat zij de kernwaarden van Euro-Toques Nederland op de juiste wijze uitdragen.’

Bommelerwaard
Eigenaar en chef-kok Luc van Iersel is klassiek geschoold en dat vind je terug in zijn gerechten. Hij kookt puur en ambachtelijk met de mooiste producten uit de Bommelerwaard.

Rivierkreeft en snoekbaars
Rivierkreeftjes en snoekbaars uit de Waal, en lokale zuivel, vlees en groenten komen terug in het jaarlijkse Poldermenu.

Lucs leveranciers vertellen rechtstreeks aan zijn gasten hoe zij zich inzetten om op duurzame wijze de beste kwaliteit te leveren. Via deze link lees je een uitgebreide blog over dit bijzondere menu.

ChefsFriends feliciteert Luc van harte met het winnen van deze bijzondere prijs.

Vorig artikel

Klassiekers in onalledaags jubileummenu Basiliek in Harderwijk

Volgend artikel

Restaurant Senses by Lars Bertelsen in Amsterdam vernieuwd

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.