Nieuws

La Provence in Zaltbommel breidt uit met kamers en oranjerie

Het is nu ook mogelijk om na een diner te blijven slapen bij La Provence in Zaltbommel. Op de eerste verdieping van het monumentale pand uit 1860, waarin het restaurant is gevestigd, zijn twee ‘chambres’ gerealiseerd. Bovendien breiden eigenaren Iris de Hertogh en Luc van Iersel uit met een oranjerie.

De kamers ‘Vue sur le port’ en ‘Vue sur la forêt’ beschikken over een luxe, aparte badkamer met vloerverwarming en toilet met klimaatbeheersing, airco, balkon met uitzicht op bos of haven, wifi, ethernetaansluiting, 55 inch led-tv met internet, koffieapparaat, waterkoker, boxspring, loungestoelen, eettafel, minibar en servies.

Luc van Iersel
‘En bij mooi weer genieten van de ondergaande zon op het balkonnetje’, aldus de eigenaren. De kamers zijn geschikt voor één of twee personen en beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag voor 125 euro per kamer per nacht, exclusief toeristenbelasting.

Een ontbijt is bij te boeken voor 12,50 euro per persoon. Vanaf drie aansluitende overnachtingen wordt een korting toegekend van 15 procent.

Orangerie
‘De nieuwe Orangerie is een verlengstuk van het bestaande restaurant’, zo laat Iris weten aan ChefsFriends. ‘Af te sluiten in het geval van private dining of een zakelijke bijeenkomst. Met een capaciteit tot zestien personen en geklimatiseerd.’

Restaurant
Restaurant La Provence huisvest op de begane grond. Daar werkt chef Luc met een vaste kaart en een dagelijks wisselend menu, waarvan je als gast zelf het aantal gangen bepaalt. De samenstelling is afhankelijk van de aanvoer van dagverse en streekgebonden producten.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Metamorfose voor Hotels van Oranje in Noordwijk

Volgend artikel

Zes sterrenchefs - negen Michelinsterren - luiden het aspergeseizoen officieel in

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.