Nieuws

Kwestie van Smaak bij Cordial: sieraden, mode en gerechten

Sieraden, mode en lekker eten en drinken. Het komt vrijdag 22 september samen bij het met één Michelinster bekroonde restaurant Cordial in Oss. Tijdens een lunch en een diner van vier gangen presenteert Juwelier Marijnissen een nieuwe sieradenlijn en toont Flow Mode de collecties van 2017-2018.

Een kwestie van Smaak is de naam van het evenement van Juwelier Marijnissen, Flow Mode en restaurant Cordial. Op het menu schitterende juwelen, een wervelende modeshow en een lunch of diner van vier gangen.

Michelin
De juwelier presenteert de nieuwe sieradenlijn ‘One More’, Flow Mode zorgt voor een modeshow met daarin de collecties #AW1718 en uit de keuken van het sterrestaurant komen vier heerlijke gerechten, met bijpassende wijnen.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 95 euro per persoon. Je kunt je plek reserveren door een e-mail te sturen naar info@restaurantcordial.nl onder vermelding van ‘een kwestie van smaak’ of te bellen met telefoonnummer (0412) 69 46 46. De lunch start om 12.00 uur, het diner om 18.00 uur.

Vorig artikel

Chef2Chef Zarzo: Adrian Zarzo en Gijs van den Heuvel

Volgend artikel

Koninklijke IGC rondt restauratie af met heropening restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.