Nieuws

Kunst en culinair ontmoeten elkaar bij Noble in Den Bosch

Liefhebbers van Marc Lagrange kunnen zondag 1 november deelnemen aan een bijzondere lunch bij restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch. De Belgische fotograaf zal die middag ook zelf aanwezig zijn. Bovendien is bij het arrangement een bezoek aan zijn tentoonstelling bij Mark Peet Visser Gallery inbegrepen.

De lunch van Edwin Kats van restaurant Noble in Den Bosch is georganiseerd in samenwerking met Mark Peet Visser Gallery, waar op dit moment een tentoonstelling draait van de Belgische fotograaf Marc Lagrange.

Galerie
De ontvangst is om 11.30 in de galerie, waar wordt begonnen met een film over de totstandkoming van het nieuwste boek van Lagrange.

Aansluitend is een selectie foto’s te bekijken en is er gelegenheid de fotograaf persoonlijk te ontmoeten.

Lunch
Om de bijeenkomst een extra feestelijk karakter te geven, zorgt Edwin voor een lunchmenu van drie gangen, inclusief bijpassend wijnarrangement en koffie/thee). Deze begint om 13.30 uur.

De prijs voor het arrangement (eindtijd omstreeks 15.30 uur) bedraagt 65 euro. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantnoble.nl.

Vorig artikel

Portavond met bijpassende gerechten bij Avant-Garde Van Groeninge

Volgend artikel

Video: Jacob Jan Boerma en Sacha de Boer over Less is more

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.