Nieuws

Kunst aan de muur en op het bord bij Avant-Garde Van Groeninge

Kunst in twee opzichten op zaterdag 15 april bij sterrestaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven. Geniet van werken van kunstenaar Christiaan Lieverse en een heerlijk verrassingsmenu all-in van vijf gangen van Johan van Groeninge en zijn brigade.

Maak op zaterdag 15 april vanaf 18.30 uur kennis met kunstenaar Christiaan Lieverse en geniet van zijn kunstwerken in combinatie met een heerlijk vijfgangenmenu all-in.

Johan van Groeninge
Plaats van handelen is Avant-Garde Van Groeninge, het met één Michelinster bekroonde restaurant van Johan van Groeninge.

Menu all-in
Als gast word je ontvangen met een huisaperitief en aansluitend geniet je van kunst en een verrassingsmenu van vijf gangen inclusief wijnen, ijswater en koffie/thee met lekkernijen.

Reserveren
Een plek aan tafel kun je reserveren voor 110 euro per persoon. Neem daarvoor telefonisch contact op via nummer (040) 250 56 40.

Michelin
Restaurant Avant-Garde Van Groeninge is in het bezit van een Michelinster en aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Nieuwe uitstraling voor Avant-Garde Van Groeninge

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven kreeg afgelopen zomer een opfrisbeurt. Grootste veranderingen zijn de kleuren én nieuwe moderne kunst. ChefsFriends legde het resultaat vast in een video.

Vorig artikel

Albert van Rheede van Sanadome over gezonde voeding

Volgend artikel

Jubileummenu bij restaurant De Moerbei in Warmond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.