Nieuws

Kruisherenhotel Maastricht viert vijfde ster met speciaal menu

Het Kruisherenhotel Maastricht is sinds het begin van deze maand het eerste vijfsterrenhotel van de provincie Limburg. Om dat te vieren, is een ‘five star menu’ samengesteld. Tot en met 5 juli kun je reserveren voor een bedrag van slechts 55 euro, een glas champagne is daarbij inbegrepen.

Sinds 1 juni gaat het Kruisherenhotel Maastricht, onderdeel van Oostwegel Collection, door het leven als vijfsterrenhotel. De beoordeling van de sterren is uitgevoerd door Hotelsterren, een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland.

Five star menu
Om stil te staan bij dit heuglijke feit, wordt in het restaurant van het hotel tot en met 5 juli een speciaal ‘five star menu’ geserveerd. Als gast betaal je voor de vijf gangen en een glas Ruinart Champagne slechts 55 euro.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch (043-329 20 20), via e-mail (info@kruisherenhotel.nl) of via de website van het hotel.

Oostwegel Collection
Kruisherenhotel Maastricht maakt sinds 2005 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Design Hotels.

Vorig artikel

Nieuwe editie Bilderberg Proef de Sterren bij Parkhotel Rotterdam

Volgend artikel

Barbecueën met uitzicht over de Maas bij Valuas in Venlo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.