Nieuws

Kreeftmenu bij Hanninkshof in Enschede

Het seizoen van de Canner kreeft is weer van start gegaan. Bij Hanninkshof in Usselo nabij Enschede kunt u nu genieten van een heerlijk uitgebreid all-in 4-gangenmenu, dat volledig in het teken staat van deze seizoengebonden kreeft.

De Canner kreeft is een kreeftsoort uit Canada. Het dier is met een gewicht van 250 tot 350 gram relatief klein, maar het vlees is lekker stevig en smaakt een beetje zoet.

Voor wie van kreeft houdt is het speciale 4-gangenkreeftenmenu echt een aanrader. Er is in het menu veel aandacht en zorg besteed om zo de smaak van de kreeft perfect tot uiting te laten komen.

Gasten worden ontvangen met een aperitief, gevolgd door een compleet 4-gangenmenu inclusief amuses, bijpassende wijnen en tafelwater. Na het diner volgt koffie met zoetigheden.

De gerechten in het kreeftmenu zijn:

Salade met gerookte kreeft, feta,
ijskoude avocado en een dressing van yuzu

***

Schuimige bisq van kreeft met gember,
sinaasappel en fijne groenten

***

Halve Canner kreeft met een gepocheerd
ei, getoast brioche brood en antiboise

***

Aardbeien met sabayon van
likeur 43 en huisgemaakt ijs van vanille

De prijs van dit all-in kreeftenmenu is 79,50 euro per persoon. Omdat de Canner kreeft seizoengebonden is, wordt dit menu slechts enkele weken geserveerd. Reserveren kan via telefoonnummer 053-4283129.

Vorig artikel

Blog: Royale gerechten in relaxte sfeer bij De Vlindertuin in Zuidlaren

Volgend artikel

De Burgemeester komt met heerlijke culinaire 4=2 actie

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.