Nieuws

Kreeftendagen bij Hof van Herstal in Echt

Restaurant Hof van Herstal in het Limburgse Echt komt met speciale kreeftendagen. Op donderdag 12 en vrijdag 13 juli wordt een uitgebreid kreeftenmenu geserveerd voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

Het menu bestaat uit een proeverijtje uit de keuken, een cocktail van kreeft, een cappuccinosoepje van kreeft, fleur de courgette & Scheldekreeft, mulfilet & sorbet van kreeft, kreeft met tongfilet en St. Jacobsmossel en een dessert met onder andere yoghurtijs met amarena kersen.

Het uitgebreide kreeftenmenu wordt aangeboden voor 59,50 euro per persoon. Wie graag aanschuift maar niet gek is op kreeft, krijgt een ander menu voorgeschoteld.

Reserveren voor dit uitgebreide kreeftenmenu op 12 of 13 juli kan door te bellen met 0475-484150 onder vermelding van kreeftenmenu.

Restaurant Hof van Herstal is gevestigd in het voormalige gastenverblijf van de Abdij Lilbosch net buiten Echt op de weg richting Duitsland. Het gebouw dateert uit 1890 en is sinds 1992 in handen van de familie Bruggeman.

De keuken staat onder leiding van chef-kok Martin Bruggeman die onder andere in topzaken als Chateau Neercanne en het Belgische toprestaurant Scholteshof werkte. Gastvrouw is Giny Bruggeman.

Het restaurant heeft een vermelding in restaurantgids Lekker en behoort tot de betere restaurants van Midden-Limburg.

Vorig artikel

Bij Jef op Texel aangesloten bij Relais & Chateaux

Volgend artikel

All-in seizoenspecial bij Tout à Fait in Maastricht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.