Nieuws

Kreeft & Oesterdag bij restaurant De Fuik in Aalst

De Fuik in Aalst houdt zondag 24 juli een Kreeft & Oesterdag. Vanaf 16.00 uur kun je gerechten proeven van de Big Green Egg, begeleid door heerlijke champagne, cava en/of rosé. Bij mooi weer vinden de activiteiten plaats op het terras en dat alleen is al reden om te gaan.

De eerste editie van de Kreeft & Oesterdag van De Fuik vorig jaar krijgt een vervolg. Zondag 24 juli draait het in Aalst wederom om kreeft en oester.

Champagne
Tickets kosten 95 euro per persoon en zijn te bestellen door het sturen van een e-mail naar info@defuik.nl o.v.v. Kreeft & Oesterdag of te koop bij het restaurant.

Vanaf 16.00 uur ben je welkom – bij mooi weer op het terras – en kun je genieten van de heerlijkste gerechten en lekkere champagne, cava en rosé.

Big Green Egg
Er is live cooking op twee Big Green Eggs door chef-kok Martin Ruisaard en zijn team, er staat een champagnebar en er is muziek en gezelligheid.

JRE Nederland
Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Fuik via telefoonnummer (0418) 55 22 47. Het restaurant is aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

Jef Schuur van Bij Jef viert inauguratie als SVH Meesterkok

Volgend artikel

Expositie in hotel InterContinental Amstel Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.