Nieuws

Korting bij Duin & Kruidberg vanwege jubileum directeur

Directeur Bernard Lensink van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord is tien jaar in dienst en daarom krijg je als gast in de maand juli 10 procent korting op een directe reservering. Reserveren kan telefonisch of door het sturen van een e-mail. Niet geldig in combinatie met arrangementen.

In 2006 kwam Bernard Lensink in dienst van Landgoed Duin & Kruidberg. Tien jaar later is het tijd om zijn jubileum te vieren.

Koetshuis Nova Zembla
In de tijd dat de huidige directeur in dienst is bij de Noord-Hollandse onderneming, is het nodige gerealiseerd.

Onder andere de realisatie van Brasserie DenK, een verbouwing van een van de vleugels, de ingebruikname van Koetshuis Nova Zembla en – meest recent – uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen.

Wellness
Het nieuwste plan is de realisatie van een wellnessvleugel, zo vertelde hij tijdens de viering van zijn jubileum op vrijdag 1 juli.

Dat gebeurde met een barbecue, waarbij ChefsFriends aanwezig mocht zijn. Je kunt een fotoverslag bekijken via deze link.

Rechtstreekse boeking
De rest van deze maand kun ook jij als gast deze feestelijke gebeurtenis meevieren. Je krijgt namelijk 10 procent korting op een rechtstreekse boeking.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via (023) 512 18 00 of door het sturen van een e-mail naar info@duin-kruidberg.nl. Geef in beide gevallen even aan dat het gaat om het jubileum.

De korting wordt alleen toegepast op een rechtstreeks boeking en is niet geldig in combinatie met arrangementen.

De Vrienden van Jacob
Landgoed Duin & Kruidberg beschikt naast Brasserie DenK over het met één Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob.

De keuken van deze eetgelegenheid staat onder leiding van Alain Alders.

Vorig artikel

Toprestaurants aan de slag met wilde gans in actieweek

Volgend artikel

Jef Schuur en Luc Kusters koken biologisch en plantaardig diner

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.