Nieuws

Kort onderzoek: Wat vind jij van ChefsFriends.nl?

We hebben een korte vraag aan jou. Wat vind jij van ChefsFriends.nl? Vul svp het onderzoek in, zodat we het nog beter kunnen maken voor jou. Dank!

Om beter in beeld te krijgen wat bezoekers van onze site vinden, hebben we een onderzoek opgezet. Een klein onderzoek, waar je nog 10 minuten aan kwijt bent.

En je helpt ons er enorm mee. Want wij willen graag weten wat jij vindt en, sterker nog, willen op basis van de onderzoeksresultaten onze site nog beter te maken. Je kunt het onderzoek starten via de onderstaande link:

 

 

Nogmaals hartelijk dank voor je medewerking. Binnenkort gaan we de resultaten analyseren en op basis van de antwoorden keuzes maken om ChefsFriends.nl nog beter te maken. Want dat is ons doel: een zo goed mogelijke site neerzetten.

We blijven onze lezers informeren, inspireren en activeren. En met de nieuwe actiepunten afkomstig uit het onderzoek gaan we het nog beter en leuker maken voor liefhebbers van de betere restaurants en hotels in Nederland.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Zeeland van Thijs Meliefste

Volgend artikel

Nog een keer genieten bij Juliana met Augustus Summer Special

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.