Nieuws

Kookmarathon met topchefs voor het goede doel

Wat een mooie actie voor het goede doel. Zondag 17 februari 2019 koken 24 topchefs 24 uur achter elkaar voor het goede doel. Dat doen ze bij Juniper & Kin, het restaurant van hotel QO Amsterdam. Tijdens deze kookmarathon kunnen vierhonderd gasten in acht dagdelen genieten van een bijzonder negengangenmenu.

De derde editie van het evenement 24H Chefs wordt georganiseerd door 24/7 Star Events onder leiding van initiator Tjitze van der Dam en vindt plaats in restaurant Juniper & Kin op de 21e verdieping van hotel QO Amsterdam.

Menu van negen gangen
Tijdens deze kookmarathon kunnen vierhonderd gasten in acht dagdelen genieten van een bijzonder menu van negen gangen.

Ieder uur neemt een andere chef geheel vrijwillig plaats in de keuken om drie gerechten te bereiden. Dit betekent dat ieder menu door drie verschillende chefs wordt bereid.

Reserveren
Vanaf vandaag is het mogelijk om viptafels te kopen, in december start de verkoop van losse zitplaatsen. Kijk daarvoor op de website van 24H Chefs. Op die plek kun je ook terecht voor de activiteiten die plaatsvinden rondom het diner en de deelnemende chefs.

Rode Kruis
De opbrengst van 24H Chefs gaat naar het Rode Kruis voor de hulp aan mensen die wereldwijd op de vlucht zijn. Dat gebeurt door onder andere het verstrekken van voedselpakketten.

Vorig artikel

Proefschrift Restaurants reikt awards uit en start onlineplatform

Volgend artikel

Negentien nieuwe restaurants met een Bib Gourmand

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.