Nieuws

Koningsmenu bij Brasserie DenK tijdens Koningsdag

Wie op Koningsdag de drukte wil ontvluchten, kan naar Brasserie DenK van Duin en Kruidberg. Daar wordt op 27 april een speciaal 3-gangen Koningsmenu geserveerd.

Het 3-gangen Koningsmenu wordt aangeboden voor 32,50 euro en kan worden geserveerd door te bellen met 023-5121800 of te mailen naar info@brasseriedenk.nl onder vermelding van ‘Koning’.

Brasserie DenK is een plek om te ontbijten, lunchen, high tea’en, dineren en loungen. Bij mooi weer kun je zitting nemen in de tuin met uitzicht op de vijver en Engelse tuin.

De keuken van Brasserie DenK werkt met seizoensgebonden, dagverse en veelal lokale producten. Het restaurant heeft een open keuken zodat gasten zicht hebben op de koks.

Brasserie DenK is onderdeel van Landgoed Duin en Kruidberg, een klassiek-historisch landhuis in de directe omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Stijlvol genieten in een ongedwongen en gastvrije sfeer is het motto van dit horecabedrijf.

Vorig artikel

Lifestylehotel QO Amsterdam geopend

Volgend artikel

Lentemenu bij Villa La Ruche in Voorburg

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.