Vakantie in eigen land

Kom tot rust in een Achterhoeks hotel

Je hoeft niet ver te reizen om er even heerlijk tussenuit te zijn. De Achterhoek leent zich perfect voor een weekendje of weekje weg. Overdag wandelen of fietsen, een museum bezoeken en gezellige dorpjes ontdekken, ’s avonds dineren en in de ochtend uitgerust wakker worden een aanschuiven voor een ontbijt.

Het prachtige coulisselandschap en de vele attracties, kastelen en charmante steden in de Achterhoek bieden een afwisseling die je nergens anders in Nederland vindt.

Fietsen of wandelen
Overdag heerlijk fietsen of wandelen, een museum bezoeken, gezellige dorpjes ontdekken en uitgebreid dineren. ’s Avonds moe maar voldaan in een royaal opgemaakt bed stappen en ’s ochtends uitgerust wakker worden een aanschuiven bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Blijf je liever nog even liggen en bel je de roomservice? Uiteraard geen enkel probleem.

Arrangementen
Klinkt dit je als muziek in de oren, dan ben je echt toe aan een weekend, midweek of nachtje in dit deel van Nederland. Voor inspiratie en heerlijke arrangementen kijk je op de website van Hotels in de Achterhoek.

Vorig artikel

Dineren en verblijven in luxe bij The Albus in Amsterdam

Volgend artikel

Chef2Chef: Marcel en Patrick van IDRW in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.