Productnieuws

Koken als een pro met de krachtige CHEF-X thermoblender

Productnieuws – Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk schoon te maken, gebouwd om lang mee te gaan en klaar om dagelijks aan het werk te worden gezet. Met de Heinzelmann Chef-X thermoblender kook jij thuis als een ware professional. Getest en goedgekeurd door internationale sterrenchefs.

De afgelopen maanden is de Heinzelmann Chef-X thermoblender getest door sterrenchefs in Nederland en België. ‘Wij hebben bijna alleen maar positieve feedback ontvangen’, aldus Martijn van Roon. ‘Daardoor durf ik te stellen dat dit tot nu toe de beste thermoblender is die beschikbaar is op de markt. Het maakt je werk slimmer en gemakkelijker.’

Duitse keukenmachine
Martijn is verkozen tot exclusief importeur van de keukenmachine voor de Benelux. De Heinzelmann Chef-X thermoblender is een Duits apparaat, ontwikkeld door NID Concepts Ltd. ‘Ons portfolio is de afgelopen jaren hard gegroeid en dit importeur schap is een prachtige aanvulling op ons aanbod.’

A-kwaliteit keukenapparatuur
Deze krachtige en professionele thermoblender is vanaf medio maart exclusief verkrijgbaar via Martijn van Roon Kitchen Gear for Pro’s. Martijn heeft jarenlange ervaring in de professionele keuken en zet zich sinds enkele jaren in om collega’s en hobbykoks te voorzien van A-kwaliteit keukenapparatuur.

Vorig artikel

Karels restaurant hotel van start in Braamt: ‘Hoog niveau, wel toegankelijk’

Volgend artikel

Modeontwerpers inspireren patissiers Waldorf Astoria Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.