Nieuws

Knappe Koppen Week bij Landgoed Wolfslaar in Breda

Is jouw zoon, dochter, kleinzoon of kleindochter geslaagd voor zijn of haar opleiding? Dan kan dit worden gevierd bij Landgoed Wolfslaar in Breda tijdens de Knappe Koppen Week in juli.

De Knappe Koppen Week wordt gehouden van woensdag 4 tot en met zaterdag 14 juli en bestaat uit een 4-gangenmenu inclusief bruisend aperitief voor 49,50 euro per persoon.

En wie Landgoed Wolfslaar volgt op Instagram en een leuke foto met de hashtag #landgoedwolfslaar deelt tijdens de Knappe Koppen Week, maakt ook nog eens kans op het terugstorten van de menuprijs (49,50 euro). Er worden twee winnaars gekozen, die op maandag 16 juli bekend worden gemaakt.

Reserveren kan door te bellen met 076-5608000 onder vermelding van ‘Knappe Koppen Week’.

Landgoed Wolfslaar ligt in de rustige natuur net iets buiten Breda. Het restaurant is gevestigd in het voormalige koetshuis van het landgoed en staat bekend om de goede, moderne en betaalbare keuken onder leiding van chef-kok Maarten Camps.

Vorig artikel

Italiaanse middag bij Kasteel TerWorm in Heerlen

Volgend artikel

Film- en foodfestival bij Restaurant ONE in Roermond

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.